Historiallinen Mielipiteemme.fi - Etusivu

01.03.2015


Kuva : NASA

Reaali- ja käsitteellistieteelisten todisteiden valossa, historiamme ei ala Maailmasta, eikä tuntemastamme Avaruudesta, vaan sen ulkopuolelta.

Edellytykset mille tahansa tapahtumalle tai minkä tahansa syntymiselle ja olemassa ololle on oltava, ennen kuin mitään voi tapahtua, syntyä ja olla olemassa - koskee monen muun asian ohella myös tuntemaamme Avaruutta.

Avaruuden Historiaa -osiossa, seuraten Alku-Energiaa ja sen lakeja, me todistamme m m Albert Einsteinin E=MC2 yhtälön - Energian E ja massan m välillä on yhteys - oikeaksi, ja kumoamme matkallamme muutamia teorioita.

Suomalaisten alkuperästä uusia todisteita

18.02.2016

Berliinin lähellä sijaitsevan Brandenburgin Gross Fredenwaldenista löydettiin taannoin Pohjois-Euroopan vanhin tiedossa oleva kalmisto, jonka uskotaan olevan lähes 8 500 vuotta vanha. Kaksi mielenkiintoisinta hautausmaalta tehtyä löytöä olivat kuuden kuukauden ikäisen vauvan luuranko sekä merkillinen pystyyn haudattu mies, jonka arvioidaan olleen noin parikymppinen kuollessaan.


Lue lisää : Suomalaisten alkuperästä uusia todisteita

Tuntemamme Avaruuden synty

04.03.2016

"Tähtitieteilijät kertoivat torstaina löytäneensä galaksin, joka syntyi 400 miljoonaa vuotta alkuräjähdyksen jälkeen."


Mitään ei voi olla eikä tapahtua ellei edellytykset olemassaololle tai tapahtumalle ole olemassa. Johdonmukaisesti tuntemassamme avaruudessa ei alunperin ollut mitään mikä voi räjähtää. Avaruudessa oli vain neutraaleja alkeishiukkasia. Alku-energia lakeineen, joka aiheutti liikkeen alkeishiukkasissa jotka törmäsivät toisiinsa muodostaen atomeja, molekyylejä, alkuaineet ja materian j n e, tuli tuntemamme avaruuden ulkopuolelta.

Yhteiskunnallinen media

Voit suositella tai jakaa mielipiteitämme Facebookissa.

ainutlaatuista osumaa 01.01.2015 saakka.

Tue toimintaamme

Tue toimintaamme esimerkiksi mainostamalla sivustollamme.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Yhteistyö:Yhteistyö -kaavake

Yhteystiedot

Lähetä palautetta sivuston sisällöstä tai ehdota arviointia jostain asiasta.

Osoite:http://www.mielipiteemme.fi
S-posti:info@mielipiteemme.fi
Palaute:Palautetta -kaavake