• 22.07.2019 (212 019.533°)
  • 02:16:18™30°.96°.108°
  • 3033778 sivun näyttöä.
Mielipiteemme.fi : Uutisointia mennen tullen "rakkaasta" naapurista.
Autoja poltetaan, omaisuutta tuhotaan, kivitetään sinivalohenkilökuntaa, ihmisten pahoinpitelyä, ammuskelua, joukkoraiskauksia, murhia, Poliisilaitoksiin tehdään hyökkäyksiä käsikranaatein ja "Uppsalaa hallitsee rikolliset".

Naapurimaassa Ruotsissa on valtavat sisä- ja ulkopoliittiset ongelmat, mutta niistä ollaan hiljaa "Suo-men" lehdistössä, jotka sen sijaan lähestulkoot sairaalloisen kiinnostuneena seuraavat, leikkaavat ja liimaavat kaikkea negatiivista mitä Yhdysvaltain Presidentistä kirjoitetaan Yhdysvalloissa - riippumatta siitä onko se totta tai ei.


Ei tästä ole kauaakaan aikaa, kun Venäjän hyökkäämisellä pelottelu ja kohuaminen/kiihottaminen pysähtyi kuin seinään Tasavallan Presidentin tiedotteen jälkeen. Venäjä on tänään aikeissa katkaista diplomaattiset suhteet Ruotsin kanssa johtuen kaikesta potaskasta mitä Ruotsin istuva hallitus on levittänyt.


Ettei ne 15000 Ruotsista 2015/2016 Suomeen laittomasti lähetettyä pakolaista ja "pakolaista" kaikkine kustannuksineen ja Suomalaisine uhreineen vallan unohtuisi, kannattaisko myös Suomen - ainakin vihjailla Pariisin rauhansopimuksen, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 9:nen artiklan suuntaan, Ruotsin Kansan, Venäjän Kansan, Pakolaisten kustakin Kansasta sekä Suomen Kansan puolesta?


Jatkeena edelliselle, merkillistä on että pieni ryhmä henkilöitä vastustaa muutaman sadan rikollisen lähettämistä takaisin kotimaahansa, mutta Suomeen jonne "Venäjä voi hyökätä milloin tahansa" lähetetään 15000 pakolaista ja "pakolaista". Sehän on periaattessa sama kuin lähettäisi pakolaisia keskityslerirille.


Kai se vaatii jonkin tasoisen kohusta/kiihotuksesta johtuvan fasistisen vainon syntymisen, tai ainakin vaaran sellaisen syntymiselle Kansan osaa tai Kansaa kohden, että Suomen Kansa sen Persutuslain ja Rauhansopimuksen puitteissa puuttu asioiden kulkuun ennen kuin ne karkaa käsityksistä ja käsistä.


Vaikkakin kohu/kiihotus Yhdysvaltain Presidenttiä Donald Trumpia kohtaan on mediassa lähestulkoot päivittäistä - tällä kertaa tarkoitusena rapauttaa Suomen ja Yhdysvaltain välisiä suhteita samalla tavalla niin kuin yrittivät Venäjän kanssa. Toistaiseksi kohun/kiihkon syntymiselle Suomalaisten keskuudessa Yhdysvaltoja vastaan, siihen on yhtä pitkä tai pitempi matka, kuin Suomesta on Yhdysvaltoihin.


Maahanmuuttopolitiikka Ruotsissa on periaatteessa yhtä järkevää. Maahan otetaan vastaan pakolaisia - hyvä niin, mutta samalla otetaan myös vastaan niitä jotka ovat aiheuttaneet pakolaisten olemassa-
olon - ulkomaalaisen rasismin, fasismin ja rikollisuuden; Satoja autoja poltetaan, ammuskelua, murhia, pahoinpitelyjä, ryöstöjä, raiskauksia, joukkoraiskauksia, sinivalohenkilökuntaa heitetään kivillä, Poliisi-
asemalle hyökätään räjähtein ja palavin autoin, käsikranaatteja räjähtää Poliisitalon läheisyydessä, Poliisin kotitaloa tulitetaan, rekka-autolla ajetaan väkijoukkoon, viha kaikkea mikä on länsimaalaista kohtaan, Arabiankielistä propagandaa levitetään tarkoituksena kiihottaa maahanmuuttajia ja pakolasia, ja paljon muuta.


Merkillistä on myös, että esimerkiksi raiskaajaa tai murhaajaa ei karkoiteta maasta perustuen siihen että "Hänet voidaan tappaa kotimaassaan" - ja "pakolaisen" sallitaan raiskata tai tappaa Ruotsalaisia.


Ulkomaalaista rasismia, fasismia ja rikollisia tuodaan maahan, ja ihmetellään miksi maassa jo ennen toista maailmansotaa kytenyt rasismi ja fasismi nostaa päätään, puhumattakaan lisääntyvästä rikollisuudesta uusine rikoksineen joita aikaisemmin ei Ruotsissa esiintynyt.


Kai se on niin, että tietyn tahon on tänään kynsin ja hampain puolustettava maahan tuotua ulkomaa-
laista rasismia, fasismia ja rikollisuutta Ruotsissa, kun Ruotsin hallituksen Carl Bildtin Söderköpings-
processen - myöhemmin Ötsliga partnerskapet joka Euroopan Unionissa on Eastern Partnership Program (EaP) - laajeni Itä-Euroopan maihin joilla on raja Venäjän kassa, kattamaan Lähi-Idän ja Afrikan pakolaiset ja "pakolaiset" - suuremmaksi kuin mitä alunperin oli suunniteltu; Sitä makaa niin kuin petaa.

Kuningatar Silvia Bernadotte (Silvia Renate Sommerlath) kuvassa vasemmalla ja Kuningas Carl XVI Gustaf oikealta nimeltään Carl Gustaf Folke Hubertus Bernadotte, kuvassa oikealla.

Noh, se on kuitenkin hyvä että Ruotsin Kuningasperhe voi hyvin, vaikka se 1500 -luvulta peräisin oleva Ausburgin tunnustus, kuvainnollisesti lepää kuin Ranskalaisen giljotiinin varjo koko Kuningasperheen, ja kruunun yllä - Ruotsin Laissa vuonna 2018: Kuninkaan on uskottava tai hän menettää kruununsa.

Mielipiteemme.fi, Copyright © Matti E Simonaho ® of Suomi Finland ™.
Java™ scripts by Matti E Simonaho and Dynamicdrive. All Rights Reserved.